04.08.2023

Túžite po kancelárií v blízkosti Dunaja? Čaká vás bohaté sociálne vybavenie a príjemné prostredie (prehľad dostupných kancelárií)

Oblasť v okolí Dunaja ponúka širokú škálu výhod pre záujemcov, ktorí hľadajú nové kancelárske priestory na predaj či prenájom. Business District v okolí rieky Dunaj v Bratislave sa začína rozrastať o množstvo nových moderných, výškových kancelárskych budov. Najnovšími prírastkami v tejto oblasti sú novovybudované budovy Pribinova Y a X, ktoré ponúkajú nové možnosti na kúpu alebo prenájom kancelárskych priestorov. Nábrežie Dunaja je jedna z drahších lokalít v Bratislave a preto je potrebné počítať s extra finančnými nákladmi, ktoré idú ruka v ruke s novovybudovaným a príjemným prostredím, ktoré v tejto oblasti nájdete. Ak ste nerozhodní, či je pre vás oblasť Dunaja tá správna, tak my vám s rozhodnutím pomôžeme. V článku vám predstavíme výhody tejto lokality a naše konkrétne ponuky kancelárskych budov, v ktorých aj vy môžete mať svoje priestory. 

Výhody kancelárskych budov v blízkosti Dunaja

Moderná architektúra kancelárskych budov

Kancelárske budovy situované pri Dunaji, v Bratislave, sa nachádzajú v relatívne novovybudovanej štvrti, v ktorej nájdeme výškové budovy s moderným dizajnom. Príjemné výhľady na rieku, pekné okolie s množstvom zelene, množstvo oddychových a relaxačných zón, vám poskytnú ideálne miesto na oddych počas náročných pracovných dní, kedy potrebujete zmeniť pracovné prostredie za čas na čerstvom vzduchu. 

Kvalitná infraštruktúra

Dobrá infraštruktúra, jednoduchá a rýchla dostupnosť do centra mesta, predstavujú hlavné výhody kancelárií v blízkosti Dunaja. Do centra mesta sa dostanete veľmi jednoducho, buď prostredníctvom mestskej hromadnej dopravy, ktorá v tejto časti premáva pravidelne každých 5 minút alebo v prípade pekných slnečných dní sa do centra viete dostať aj pešo za približne 15 minút. 

V neposlednom rade, sa v tejto lokalite nachádza veľké obchodné centrum Eurovea, ktoré ponúka množstvo parkovacích miest. V prípade, ak sa potrebujete vy, či vaši klienti presúvať autom, máte tu k dispozícii dostatočné množstvo parkovacích miest. 

Koncentrácia služieb

Každá kancelárska budova určite ocení množstvo služieb a gastro možností, ktoré oblasť Dunaja ponúka. Ázijské, talianske, tradičné a iné druhy reštaurácií, sú v tejto oblasti na každom rohu. Takisto aj iné služby, ako lekárne, bankomaty, banky a ďalšie, nájdeme na jednom mieste a nemusíme zachádzať mimo túto oblasť. 

Živé podnikateľské prostredie

Oblasť Dunaja je centrom mnohých korporátnych sídiel, priťahuje rôzne odvetvia a podporuje živý podnikateľský trh. Nájdeme tu viaceré spoločnosti ako napríklad finančné inštitúcie, technologické firmy, poradenské agentúry a startupy. Zoskupenie podnikov s rôznym zameraním podporuje spoluprácu, zdieľanie skúseností a znalosti trhu.  Dynamické a inovatívne prostredie môže podporiť rast vášho podnikania.

Strategická poloha, živá komunita, moderná architektúra, kvalitná infraštruktúra a príjemné okolie, robia z tejto oblasti jednu z najkrajších a najlukratívnejších oblasti v Bratislave.  Môžeme to vidieť aj na koncentrácií korporátnych firiem. Či už Twin city, Nivy Tower alebo Eurovea, sa môžu pýšiť vysokou obsadenosťou svojich kancelárskych a coworkingových priestorov

Cushman & Wakefield má vo svojej ponuke množstvo lukratívnych kancelárskych priestorov na prenájom v blízkosti Dunaja. 

River Park - Dvořákovo nábrežie 10, Bratislava

Exkluzívne kancelárske priestory v multifunkčnom objekte na nábreží Dunaja, kombinujú vysokú kvalitu s lukratívnou adresou. Priestory v celkovej rozlohe 29 000 m2 sa nachádzajú v pešej dostupnosti historického centra Bratislavy. Parkovanie je zabezpečené v trojposchodovej garáži s kapacitou 1 150 áut.

Viac nájdete na stránke: River Park

Zuckermandel CX Hill Side - Žižkova 22B, Bratislava

Lukratívny polyfunkčný komplex priamo pod bratislavským hradom ponúka flexibilné kancelárske priestory. Benefitom je vynikajúca dostupnosťou v atraktívnom prostredí historického centra a dunajskej promenády. Budova z roku 2017 má bezbariérový prístup, zabezpečenú strážnu službu a certifikát BREEAM.

Viac nájdete na stránke: Zuckermandel CX Hill Side

Eurovea Central 3 - Pribinova 10, Bratislava

Exkluzívne kancelárie na nábreží Dunaja v pešej vzdialenosti od centra mesta, ľahko dostupné autom a MHD.

Viac nájdete na stránke: Eurovea Central 3


Share this article

Jana Luptáková
Jana Luptáková
Marketing Specialist

Jana má 3–ročné skúsenosti v oblasti content a digital marketingu. Predstavuje podporu marketingovému oddeleniu v Cushman & Wakefield na Slovensku.