10.03.2022

Top 5 coworkingových priestorov na prenájom v Bratislave

Hubhub

Hubhub coworking sa nachádza v Nivy Tower a Twin City C. Priestory sú vytvorené tak, aby efektívne podporovali príležitostí pre jej členov a komunity. Prostredníctvom podujatí a vzdelávacích programov podporujú talenty a taktiež sú kľúčovým faktorom pri vytváraní kontaktov medzi možnými partnermi, kapitálom a investormi. Priestory ponúkajú možnosti flexibilných miest, ktoré zabezpečujú určitú slobodu. Pre stabilnejších nájomcov sú pripravené stále pracovné miesta kde si nájomcovia môžu vybrať svoj kancelársky priestor. Členovia Hubhub majú prístup do všetkých lokalít. Každé miesto predstavuje jedinečný priestor, ktorý navrhli miestni dizajnéri a architekti.

Jurkovičova Tepláreň

Predstavuje rekonštrukciu pôvodnej teplárne, ktorú navrhol Dušan Jurkovič. Nachádza sa hneď v komplexe Sky Park rezidenčných a kancelárskych budov. Súčasná Central Business District lokalita bola v minulosti industriálnou časťou mesta. Dnes národná kultúrna pamiatka predstavuje krásnu multifunkčnú budovu, v ktorej nájdete co-workingové priestory, reštauráciu, kaviareň či galériu. Priestory pôsobia inšpiratívne či už pre freelancerov, kreatívcov, ale aj pre rôzne spoločnosti, ktoré si môžu priestory prenajať na jeden deň alebo aj niekoľko hodín.

MyHive

MyHive predstavuje prvotriedne, Áčkové, kancelárske priestory, ktoré sa nachádzajú pri nákupnom centre Vivo (bývalý Polus). V MyHive sa uskutočňujú rôzne networkingové podujatia, drinky po práci, športové tréningy a taktiež aj vzdelávacie workshopy. Budova ponúka množstvo služieb a pre svojich nájomcov čím tvorí komunitné centrum.

Regus

Priestory Regus sú navrhnuté tak, aby tvorili príjemné prostredie na spoluprácu aj v zdieľaných kancelárskych priestoroch. V priestoroch si môžete rezervovať vyhradený pracovný stôl, ale aj profi priestory. V Bratislave, sa tieto Áčkové, coworkingové priestory nachádzajú v budove Europeum, ktorá sa nachádza takmer v historickej časti mesta v blízkosti rôznych obchodov, reštaurácií, bánk a ďalších iných služieb. Priestory predstavujú moderné pracovisko s vkusne zariadeným interiérom.  Ak sa potrebujete dostaviť na dôležité stretnutia, k dispozícií máte vynikajúce vlakové či električkové spoje.

Qubes

Priestory Qubes sa nachádzajú v Nivy Tower, pri nákupnom centre Nivy a hlavnej autobusovej stanici, ktorá sa nachádza v podzemí nákupného centra. Ide o servisované, flexibilné priestory nachádzajúce sa na troch podlažiach, ktoré sú vybavené kvalitným dizajnom, zasadacími miestnosťami a súkromnými kanceláriami doplnenými o zdieľané služby a vybavenie. Či už je to Qubes tím, recepcia, zdieľané zóny, kuchynky, tlačiarne alebo telefónne búdky, ktoré môžete získať na krátkodobý prenájom, všetko má jediný cieľ: zjednodušiť váš pracovný deň. Ak potrebujete pracovný priestor, ktorý môže byť počas krátkej doby upravený podľa vašich potrieb a veľkosti vášho tímu, v priestoroch Qubes môžete nastaviť veľkosť pracovných priestorov podľa počtu ľudí v spoločnosti, využiť konkrétne doplnky k podpore firemnej kultúry a pretaviť vašu značku priamo do kancelárie podľa záujmu.

Viac informácií o coworkingových priestoroch sa dočítate v našom článku: https://cushwakeoffices.sk/novinky/2020/co-je-to-coworking-ako-funguje-a-ake-su-jeho-plusy-a-minusy  

Zdieľajte článok

Mgr. Zuzana Gurová
Mgr. Zuzana Gurová
Head of Marketing, Slovakia

Zuzana má 10-ročné skúsenosti v marketingu a PR v oblasti realít. Je zodpovedná za marketingové, PR aktivity a rozvoj podnikania v Cushman & Wakefield na Slovensku.