10.09.2020

Cushman & Wakefield získava ocenenie Euromoney: Najlepší poradcovia a konzultanti v oblasti komerčných realít v CEE regióne a celosvetovo

BRATISLAVA, 10. september 2020 – Cushman & Wakefield, globálna realitno- poradenská spoločnosť bola vymenovaná absolútnym víťazom a získala ocenenie Najlepší poradcovia a konzultanti v strednej a východnej Európe a celosvetovo, na základe výsledkov dotazníka Euromoney za rok 2020.

Okrem hlavnej kategórie získala Cushman & Wakefield ocenenie taktiež ako najlepší poradca a konzultant za 3 špecializované podkategórie a taktiež v kategórii Najlepší investičný manažér v strednej a východnej Európe. 

Jonathan Hallett, Executive Partner, vedúci v strednej Európe, Cushman & Wakefield: “Euromoney Awards je ocenením od profesionálov z realitnej oblasti za kvalitu služieb v oblasti komerčných a rezidenčných realitných poradenských služieb, ktoré poskytujeme v rámci všetkých sektorov a po celom svete. Je nevyhnutné mať strategického partnera, na ktorého sa môžete spoľahnúť a sme vďační našim klientom za ich uznanie, že pre nich znamenáme veľkú pridanú hodnotu, najmä v týchto neľahkých časoch.”

Euromoney je významnou medzinárodnou finančnou publikáciou, ročne uskutočňuje dotazníky, ktoré vypĺňajú realitní poradcovia, developeri, investiční manažéri, objednávatelia poradenských služieb a taktiež banky celosvetovo, aby určila najlepších poskytovateľov realitných služieb.

PDF

Zdieľajte článok

Mgr. Zuzana Gurová
Mgr. Zuzana Gurová
Head of Marketing, Slovakia

Zuzana má 10-ročné skúsenosti v marketingu a PR v oblasti realít. Je zodpovedná za marketingové, PR aktivity a rozvoj podnikania v Cushman & Wakefield na Slovensku.