18.04.2018

Cushman & Wakefield vstupuje na trh Srbska a Čiernej Hory s CBS International

Spoločnosť Cushman & Wakefield, popredná svetová poradenská firma v oblasti nehnuteľností, podpísala zmluvu s firmou CBS International o ich pôsobení pridružených pobočiek Cushman & Wakefield v Srbsku a Čiernej Hore. 

„Partnerský vzťah s nesporným lídrom trhu v Čiernej Hore a Srbsku, spoločnosťou CBS International, naďalej posilní našu prítomnosť v oblasti strednej a východnej Európy. Spoločne s podobnými afiliáciami, ktoré sme v minulom roku vytvorili v Rumunsku, Bulharsku a Macedónii, reflektuje tento krok naše odhodlanie poskytovať klientom prvotriedne služby a usilovať o ďalší rast v regióne strednej a východnej Európy,“ povedal Jonathan Hallett, výkonný riaditeľ Cushman & Wakefield pre strednú a východnú Európu.

Spoločnosť CBS International vstúpila do druhého desaťročia úspešného pôsobenia na trhu, pričom posledných sedem rokov bola najväčšou realitnou poradenskou firmou v Srbsku a Čiernej Hore. Svoje služby poskytuje majiteľom nehnuteľností, investorom i nájomcom vo všetkých sektoroch a v súvislosti s akýmikoľvek aspektami ich realitných stratégií. 

„Po desiatich rokoch úspešného pôsobenia v Srbsku a Čiernej Hore ako absolútna jednička na trhu vítame možnosť partnerstva s firmou Cushman & Wakefield pri ďalšom zvyšovaní kvality služieb poskytovaných našim klientom. Lokálne znalosti najväčšieho tímu na trhu v kombinácii s medzinárodnými skúsenosťami svetového lídra predstavujú skvelé východisko pre regionálnu expanziu a uplatňovanie najlepších postupov na nových trhoch,“ uviedol Dragan Radulovic, riaditeľ Cushman & Wakefield CBS International.

Vďaka silným a dlhoročným vzťahom s afiliáciami po celom regióne EMEA môžeme poskytovať služby na trhoch, na ktorých Cushman & Wakefield priamo nepôsobí. Z toho ťažia miestny i nadnárodní klienti, ktorí tak získajú prístup k našej celosvetovej sieti a rovnako k lokálnym znalostiam,“ povedal Colin Wilson, generálny riaditeľ Cushman & Wakefield pre región EMEA.

Zdieľajte článok