18.09.2023

Úžasné výhľady a moderné priestory: Spoznajte kancelárie s najkrajšími výhľadmi na Bratislavu

Láka vás pracovať v kancelárii s krásnym výhľadom? Bratislava ponúka viacero kancelárskych možností, s krásnymi panoramatickými výhľadmi. Vďaka stavebnému rozmachu výškových budov v hlavnom meste Slovenska, nám pribúdajú aj možnosti nových moderných kancelárií s výhľadmi či už na rieku Dunaj, Bratislavský hrad alebo na historické centrum. 

Vplyv kancelárií s dostatkom svetla a výhľadmi na zamestnancov

Kancelária, ktorá disponuje pekným výhľadom na prírodnú oblasť alebo na rieku, ponúka svojim zamestnancom nie len psychickú, ale aj fyzickú spokojnosť. V moderných budovách je častým javom prítomnosť veľkých okien, ktoré počas dňa prepúšťajú prírodné svetlo a poskytujú príjemný výhľad na okolité zelené oblasti. Zamestnanci sú tak schopní čerpať energiu zo slnka a zároveň sa im postupne znižuje pocit únavy a limituje sa aj pravdepodobnosť vzniku bolesti hlavy. 

Prítomnosť pekného výhľadu má aj iné benefity pre zamestnancov. Naša úroveň stresu sa počas pracovného dňa dokáže znížiť, pričom pekný výhľad nám vie zlepšiť náladu a zabezpečiť pracovnú pohodu. Ak sa v pracovnom prostredí cítime zrelaxovane, aj náš pracovný výkon naberá na obrátkach a naša efektivita rastie. 

Negatívne vplyvy 

Naopak, je potvrdené, že ak sme zavretí v kancelárii, ktorá má výhľad na stavenisko alebo na neatraktívne industriálne časti, či je nedostatočne presvetlená, naša úroveň pracovnej pohody a pozitivity bude klesať a stým aj náš pracovný výkon a psychická vyrovnanosť.  

Čo obnášajú kancelárie s najkrajšími výhľadmi?

Firma, ktorá chce zabezpečiť pre svojich zamestnancov to najkrajšie a najpohodlnejšie pracovné prostredie musí myslieť aj na to, že kancelárie s pekným výhľadom budú mať vyšší nájom ako tie, ktoré sa nachádzajú v nie až tak lukratívnom prostredí.

Ak chceme mať pekný výhľad, musí sa jednať o budovu vyššieho charakteru. Ak zabezpečíme svojim zamestnancom príjemné pracovné prostredie v lukratívnej časti mesta, budú v našej firme spokojní a ich výkonnosť bude rásť. Treba si teda zvážiť, či disponujete dostatočným finančným kapitálom na zabezpečenie modernej kancelárie s pekným výhľadom. Ak áno, je určite rozumné do takejto kancelárie investovať, pretože efektívne pracovné nasadenie zamestnancov nám počiatočnú investíciu určite vráti. 

V článku nižšie vám predstavíme zopár kancelárii v Bratislava z Cushman & Wakefield ponuky, ktoré majú výhľad na tie najkrajšie časti, ktoré hlavné mesto ponúka. 

Sky Park Offices, Bottova 2A, Bratislava

Exkluzívne kancelárie pre náročných v ultramodernom multifunkčnom komplexe, z dielne oceňovanej architektky Zahy Hadid,  majú výborné napojenie na všetky hlavné mestské ťahy, a tým bezproblémovú dostupnosť z ktorejkoľvek časti Bratislavy. Budova má certifikát LEED Gold a ku kanceláriám je možné prenajať garážové parkovanie. Kancelárie disponujú panoramatickým výhľadom na Bratislavský hrad, ktorý sa nachádza na kopci nad riekou Dunaj.

 

Viac nájdete na stránke: Sky Park Offices

Galvániho Business Center V, Galvániho, Bratislava

Výhodou moderného komplexu Galvaniho Business Center je najmä jeho strategická poloha. Nachádza sa totiž v tesnej blízkosti diaľničného obchvatu a bratislavského letiska. Okolie objektu ponúka skvelú občiansku vybavenosť a pekný výhľad na vnútroblok objektu, v ktorom sa nachádza park s množstvom zelene.  Kancelársky objekt je súčasťou nákupnej zóny Avion. Samozrejmosťou je pohodlné parkovanie pre návštevníkov a klientov.

Viac nájdete na stránke: Galvaniho Business Center

Pribinova Y Eurovea 2, Pribinova, Bratislava

Pribinova Y je dokonalým spojením moderného dizajnu, praktickej funkčnosti a vynikajúcej polohy v novovznikajúcom modernom centre Bratislavy s neporovnateľnou dostupnosťou. Budova je priamo spojená s nákupno-oddychovým komplexom Eurovea. Poskytuje výhľad na rieku Dunaj a na les za riekou. 

Viac nájdete na stránke: Pribinova Y Eurovea 2

Green Park, Krasovského, Bratislava

Výborné napojenie na medzinárodné letiská a diaľnice, MHD a aj hlavné cyklotrasy. Kancelárska budova je lokalizovaná na južnej strane Dunaja, iba 10 minút chôdze od historického centra. Z kancelárskej časti je vidieť Bratislavský hrad, Dunaj a most SNP.

  Viac nájdete na stránke: Green Park

Share this article

Jana Luptáková
Jana Luptáková
Marketing Specialist

Jana má 3–ročné skúsenosti v oblasti content a digital marketingu. Predstavuje podporu marketingovému oddeleniu v Cushman & Wakefield na Slovensku.