07.06.2018

Galéria Martin - Úspechy od otvorenia nákupného centra

Od otvorenia Galérie Martin v decembri 2017, nákupné centrum navštívilo 1 706 000 ľudí, čo potvrdzuje, že sa nákupné centrum za pomerne krátky čas etablovalo ako silný hráč na lokálnom trhu. Galéria Martin s rozlohou 13 000 m2, nachádzajúca sa v centre mesta na mieste bývalého Prioru, je v súčasnosti obsadená takmer na 100 %. Nákupné centrum pravidelne organizuje zaujímavé a zábavné aktivity pre svojich návštevníkov, čím vytvára pre Martinčanov miesto pre oddych, kultúru, stretnutia a samozrejme nákupné možnosti. 

Centrum nasleduje trendy a v krátkej budúcnosti plánuje v priestore strešného parkoviska doplniť spektrum služieb o nabíjačku elektromobilov. Zároveň bude na uvedenom parkovisku realizované moderné spravovanie parkovacích boxov, ktoré bude možné využívať na základe parkovacej mobilnej aplikácie. Svojím návštevníkom ponúka široké nákupné možnosti vo viac ako 60 obchodných prevádzkach, viaceré novinky v regióne a stále bezplatné parkovanie na streche centra.

Napríklad ako prvé nákupné centrum pritiahlo do martinského okresu a regiónu Turca obľúbené značky H&M, Lindex a Yves Rocher. Centrum prináša okrem známych módnych značiek aj gastronómiu, kvalitné kaviarne ako Julius Meinel, Fox Ford, Kaffeine, pekáreň Dobrota spojenú s kaviarňou a širokú škálu služieb. Návštevníkom centra sú dispozícii predajne ako New Yorker, CCC, Orsay, Ozeta, Sportisimo, Bepon, obuv Robel, elektro Datart, potreby pre domácnosť – Tescoma a Banquet, kníhkupectvo Martinus, umelecké a kancelárske potreby Kohi – Noor, drogéria DM, Fann parfumerie, supermarket Billa, 5D kino, kaderníctvo, lekáreň, banka, bankomaty a mnoho iných. 

Správou centra je poverená spoločnosť Cushman & Wakefield, ktorá v rámci svojich služieb ponúka aj prenájom maloobchodných priestorov v Galéria Martin.

Riaditeľ Galéria Martin František Zemánek hovorí: „Môžeme byť právom hrdí na tak zaujímavú architektonickú stavbu v historickom centre mesta, ktorá sa hneď po svojom otvorení stala dominantou centrálnej pešej zóny a nepochybne aj lákavým miestom pre nákupy. Našou snahou je vytvoriť pre návštevníkov i predajcov v nákupnom centre vkusné a útulné prostredie a spolupodieľať sa tak na zatraktívnení centrálnej mestskej pešej zóny. Dôkazom oživenia centra mesta sú aj letné terasy, ktoré v krytej pasáži pred nákupným centrom poskytujú príjemné posedenie. Neustále rastúca návštevnosť nášho nákupného centra je dôkazom obľúbenosti a teší nás pozitívna spätná väzba – tak našich nájomcov, ako aj našich opakovane vracajúcich sa návštevníkov.“

Share this article