25.02.2019

Kancelárie Eurovea: Spoznajte exkluzivitu priestorov na nábreží Dunaja

Hľadáte kancelárie na lukratívnom mieste v Bratislave, ktoré spravia okamžitý dojem na vašich klientov? Ideálnym výberom sú napríklad kancelárske priestory v Eurovea Central, ktoré ohúria nielen lukratívnou polohou a nádherným výhľadom. Zistite, prečo.

Prenájom kancelárií v Eurovea 

Budovy Eurovea Central I, Eurovea Central II a Eurovea Central III patria k najexkluzívnejším kancelárskym priestorom v Bratislave. Ponúkajú množstvo výhod pre každého, kto tu pracuje. Samozrejmosťou je vynikajúca poloha, rozvinutá infraštruktúra, dobrá dostupnosť autom a mestskou hromadnou dopravou, moderné a kreatívne prostredie aj nábrežný park. Tieto atribúty robia kancelárie Eurovea miestom, ktoré je ideálnym riešením pre vaše podnikanie.

Eurovea sa nachádza v lokalite, ktorá patrí medzi najrozvinutejšie časti Bratislavy. Má blízku dostupnosť k službám aj obchodom. Rozvinutá je aj infraštruktúra. Pohodovú atmosféru umocňuje výhľad na Dunaj. Preto náročných klientov rozhodne poteší možnosť prenájmu servisovaných kancelárií.

Dostupnosť do centra mesta ocenia vaši klienti, no aj zamestnanci

Kancelárie Eurovea majú výhodnú polohu v rámci hlavného mesta. Sú bez problémov dostupné z ostatných častí Bratislavy, a to rôznymi spôsobmi dopravy. To ocenia nielen vaši klienti, ktorí si s vami môžu naplánovať rýchle pracovné stretnutie bez dlhého cestovania, ale aj vaši zamestnanci, ktorí si po pracovnej dobe môžu nakúpiť, pozrieť film v kine, či najesť sa v jednej z blízkych reštaurácií. A to všetko peši, priamo z kancelárie. Nákupné centrum je totiž otvorené do až 21:00 hodiny. 

Navyše, množstvo kaviarní ponúka široké možnosti pre stretnutia, pracovné pohovory či oddych počas prestávky. Štyridsať stravovacích jednotiek sa postará o to, že minimálne dva mesiace nebudete musieť ísť s kolegami na obed na to isté miesto.

Rozvinutá infraštruktúra uľahčí život vám aj vašim klientom

Možnosť jednoduchého parkovania je samozrejmosťou. Výhodovu kancelárií Eurovea Central I, II a III je aj perfektné spojenie mestskou hromadnou dopravou. Ak vám nechýba kreativita, do kancelárie sa dostanete aj člnom po Dunaji, čo je, mimochodom, dobrý tip na firemný teambuilding, nie? :)

Časy kancelárií na periférii miest v priemyselných zónach, s komplikovanou dopravou a nepekným prostredím dávno skončili. Dnešné trendy si žiadajú moderné a čisté priestory, jednoduché parkovanie a spoločenský život v okolí. No a kancelárie Eurovea tieto trendy dokonale napĺňajú.

Eurovea je jednoducho dostupná z každej časti Bratislavy, či už autom, autobusom, trolejbusom alebo električkou. V praxi to znamená, že ranné cestovanie do práce zvládnete veľakrát bez prestupu v MHD. Ak bývate v centre, zvládnete to aj peši.

Moderné priestory a architektúra 

Samotná Eurovea patrí k moderným budovám v Bratislave s nadčasovou architektúrou a čistým dizajnom. Okrem iného tu nájdete tiež 150 obchodov, 30 kaviarní, divadlo, kino a odpočinkovú zónu na nábreží Dunaja.

Celý komplex bol architektmi navrhnutý s dôrazom na to, aby zabezpečil kreatívnu energiu pre vaše podnikanie, pohodlné prostredie na prácu a udržanie sociálnych väzieb v akomkoľvek smere podnikania.

Share this article

Mgr. Zuzana Gurová
Mgr. Zuzana Gurová
Head of Marketing, Slovakia

Zuzana is marketing professional with over 8 years of experience in Marketing & PR at real estate sector. She is responsible for Marketing, PR and Business Development activities at Cushman & Wakefield Slovakia.